waterflesje met logo Geheimen

Daarnaast zal daar ieder verkochte Dopper 5% naar diverse prima doelen. Betreffende behulp deze projecten worden waterpompen en veilige sanitaire voorzieningen aangelegd.

Nauwelijks gevectoriseerd logo? Geen nood, Maxilia regelt dit vanwege je! Dit logo kan in ieder willekeurig bestandsformaat geraken aangeleverd. Onze ontwerpstudio tekent dit dan professioneel aan. En het kost niks! Mede de genoeg werkzaamheden gaat de leverdatum van een bestelling een dag later bestaan.

Het koolzuurvrije drinkwater kan zijn geweldig wegens bij een lunch op het werk ofwel om mee te nemen zodra u dan ook reist. Dit zit in een handige, herbruikbare lichtgewicht fles, waardoor dit een he

Dit ontwerp voor dit etiket is alleen vrij eenvoudig te maken betreffende de ontwerpsjablonen welke beschikbaar zijn vanwege elk type fles.

Omdat daarvan schreeuw je ‘’ah-ah-ah yeah’’.Jij bent een beauty en de brains. Jij beseft: life in kunststof ain’t fantastic. Daarom hervul jouw deze roze Dopper fles met kraanwater. Daarmee bespaar jouw niet

De Dopper Steel kan zijn ons robuuste fles met meer strekking dan een reguliere Dopper, immers 800 ml. De Dopper waterfles kan zijn een flesje en beker in een. Een Dopper drinkfles is eenvoudig ordelijk te maken en mag hierdoor eindeloos geraken aangewend. Met ons Dopper Sportcap of ons praktische karabijnhaak verandert u een Dopper in een fijne sportfles.

Voor Maxilia hebben we een persoonlijk ontwerpstudio, supersnelle rakkers die zorgen dat je logo zo juist geoorloofd op het product komt.

De duurzame drinkfles kan more info zijn ook geschikt vanwege promotionele doeleinden, waaronder beurzen en evenementen. Zet Doppers betreffende logo op een rij en zet jouw onderneming in een schijnwerpers. Opwindend weetje: dankzij die flessen beschikken over al meer dan 12.000 mensen toegang tot betrouwbaar drinkwater. Verdere weten over Dopper relatiegeschenk drukken? Het kan door te telefoneren tot 0318-743600. Zet je jouw vragen liever op een email? Dat mag allicht verder: gerard@maxilia.nl.

Wilt u een Dopper drukken wegens de relaties of personeel. Dan bezit u dan ook keus uit meerdere kleurcombinaties. Het aanbod over een Dopper kan zijn de laatste jaren aldoor uitgebreider geworden. De Dopper kan zijn beschikbaar in een eerstvolgende uitvoeringen:

alle flessen mineraalwater worden voorzien over uw ontwerp met logo, afbeelding en/ofwel teksten in full colour.

Blijf op de hoogte over de laatste koopjes en nieuwtjes! Schrijf je in wegens de nieuwsbrief Deel en win €100 shoptegoed! - Bekijk actie

Meer weten? Dat kan door te bellen naar 0318-743600 of verzend ons e-email tot gerard@maxilia.nl. Ofwel ga ons gewenst waterflesje, upload jouw logo en ontvang binnen enkele uren een digitale weergave betreffende je vormgeving. Nauwelijks wensen: jouw raakt nergens met gebonden én dit voorbeeld is gratis.

Ja, ik verlangen is af en toe ons mailtje onthalen betreffende trends, adviezen, nieuws ofwel een aanbieding. U kunt het tevens enigszins afwachten en u dan ook uitschrijven voor een allereerste eerstvolgende nieuwsbrief. We segmenten de informatie ook niet betreffende derden! Bestel nu, betaal later. U ontvangt een factuur via e-mail

Niets is zo luxueus zodra jouw logo op een waterflesje. Zet je budget doeltreffend in en laat luxe waterflesjes drukken. Alang vanaf 3,33 voor 100 stuks. Een handige giveaway teneinde te melden en teneinde te krijgen. Vraag de verkoopspecialisten naar een opties en laat je verrassen via onze scherpe prijzen, snelle levertijden en uitgebreide collectie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *